Vispo

tammikuu 5, 2010

”Vispo on homogenisoitu, lämpökäsittelyllä säilyväksi tehty tuote. Siksi se saattaa saostua, jos kaadatte sen jääkaappikylmänä aivan kiehuvan kuumaan tai keittimessä kauan seisoneeseen (happamaan) kahviin. (…)

Vispo säilyy parhaiten pimeässä.”

(kuvat suurenevat)

Mainokset

2 vastausta to “Vispo”

  1. aksu said

    Kyllä joo, tuonkaltaiseksi olen vispon aina kuvitellutkin. Tosin uutinen on se, että kyseessä on rasvasekoitus. Kahviin kaadettuna lopputuloksena on arvatenkin estetiikkaa. Levitetäänkö se sitten paperille vai onko tarkoitus juoda cokctail ja laatia itse teos sitten hallusinaation aikana?

  2. Tero said

    ”Vispo säilyy parhaiten pimeässä.”

    Agreed.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s